Biserica Lui Hristos - Timisoara

My photo

Bine ati venit!

Bine ați venit pe site-ul Bisericii lui Hristos din Timișoara. Suntem un mic grup de creștini ce se închină în duh și adevăr în Timișoara, str. Mendeleev nr. 1A. Mica congregație a luat ființă în 1992. De atunci ne adunăm în fiecare Duminică pentru serviciul de început de săptămână și Miercurea pentru studiul de mijloc de săptămână. Însă oricând sunt persoane interesate, suntem deschiși studiilor individuale și dedicate unor subiecte la cerere.

Crezul nostru este cel cuprins in Biblie. Nu dorim nici să scoatem, nici să adăugăm ceva la cele menționate în Sfintele Scripturi. Considerăm pe Isus Hristos ca fiind Mesia, Hristosul, profețit în Vechiul Testament și care a împlinit Legea veche, pentru a o aduce pe cea a Noului Testament, bazată pe jertfa Sa.

Credem că pentru mântuire sunt de parcus următorii pași (menționați în Biblie) în ordine cronologică:
- auzirea Evangheliei;
- credința;
- pocăința;
- mărturisirea;
- botezul;
- viața nouă, imbrăcată cu haina lui Isus.

În afară de serviciile de închinare duminicale și de mijloc de săptămână, încercăm să fim prezenți în mijlocul comunității din care facem parte, cu campanii de evanghelizare și ajutorare.

Suntem convinși că și noi suntem parte a lucrării Domnului pe pământ până când va veni pentru a doua oară și îi va separa pe copiii Săi de restul.

Dacă sunteți în căutarea unei adunări a Bisericii lui Hristos în Timișoara, vom fi mai mult decât bucuroși să vă primim în mijlocul nostru, la serviciile de închinare și la alte activități pe care le întreprindem.

Deasemenea, dacă veți considera utile acțiunile noastre, sunteți bineveniți și în a le sprijini.

Domnul nostru Isus Hristos să vă binecuvânteze!

Versetul zilei